A blog nem vész el...

... csak átalakult.

Kedves olvasó!

Sokáig tanakodtam magammal afelől, hogy szeretném-e csinálni egyáltalán ezt a blogot, illetve mit is akarok ettől a felülettől pontosan. Mindkét kérdésemre sikerült választ találnom. A címből, az új külsőből és ebből a cikkből pedig már kitalálhattad, hogy a blog továbbra is működni fog, pontosabban újraindul. Ami pedig a jövőben érkező tartalmakat illeti...

Kezdetben túlságosan komplex elképzeléseim voltak arról, hogy mi mindenről is fogok itt írni. A témák sokszínűsége miatt olvasótábor megosztó elképzelések voltak ezek, így váltanom kellett. Úgy döntöttem, hogy meghagyom ezt a blogot afféle személyesebb hangvételűnek. Utazásokról és látványosságokról írok majd, kedvenc sorozataim egyes részeiről, filmekről, könyvekről és videójátékokról fejtem ki a véleményem, ami pedig nem fér majd bele ebbe a kategóriába, azt az "Egyéb" címke alá zsúfolom.

A Tech vonal továbbviteléhez pedig úgy döntöttem, hogy egy teljesen új blogot indítok, mely a BenT3ch névre hallgat majd. Itt különböző hasznos szoftverekről, alkalmazásokról, tippekről, trükkökről és tudnivalókról olvashatsz majd.

Igyekszem majd rendszerességet vinni mindkét blog életébe amennyire ez a módomban áll, ez hetente több tartalmat jelent, aztán majd meglátjuk, hogyan fogom majd tudni tartani magam ehhez a mennyiséghez.


Jó szórakozást kívánok előre is!


Megjegyzések