A blog megnyitotta kapuit!

Kedves olvasó!


Örömmel tudatom veled, hogy oly sok tologatás, halogatás és kifogáskeresés után végre nyitásképesnek találtam a Be3nthinking nevű portálomat. (A blog nevében található szójáték természetesen a véletlen műve, kicsit sem köthető a fárasztó humoromhoz.)
Mielőtt elalszol az unalmas nyitószövegtől, részletezném, hogy milyen irányba is szeretném vinni ezt a portált. Ez ironikus, hiszen még magam sem tudom pontosan, szeretek előre tervezni, azonban úgy ítéltem meg, hogy a blogspot inkább a szabadidőm egyik kellemes időtöltése, mintsem a munkám lesz.
Egy biztos, szeretnék különböző írásokat, játékokat, filmeket, sorozatokat véleményezni, elemezni. Célom továbbá, hogy mélyebben elmerüljek olyan témákban amik érdekelnek, illetve az, hogy saját írásokat is megosszak. Elsősorban sci-fire, fantasyra, különböző tudományos témákra, véleménykinyilvánítsra és elmélkedésekre számíts, de gyakorlatilag bármivel szembetalálkozhatsz amíg itt tengeted az idődet!
Nagyon röviden ez a blog az elmém azon zuga, ahova mindenki betekintést nyerhet. Bízom benne, hogy az írásaim elnyerik majd a tetszéseteket!
 


Kellemes, produktív ittlétet kívánok! :)



Megjegyzések